KODY TB
KODY TB
Jak wspominałem wcześniej GC zrobiło możliwość zamawiania TB kodów przez stronę - nie wiem czy to dla każdego czy tylko dla tych co wcześniej zamawiali. (Info dostałem na @)
Jak tylko dla tych co wcześniej zamawiali to mogę zamówić.
Można dodać domyślną nazwę kodu, kod aktywacyjny i prefiks np. tak jak ostatnio GW.
Koszt za 1 szt to 1,50$ czyli jakieś +-6,5zł
Minimalne zamówienie 50 szt.
Jeżeli chcielibyśmy grafikę ikon to koszt jednorazowy to 150$
Grafika w rozmiarach: Icon sizes will be auto-adjusted and displayed at 16x16 and 32x32
Jak tylko dla tych co wcześniej zamawiali to mogę zamówić.
Można dodać domyślną nazwę kodu, kod aktywacyjny i prefiks np. tak jak ostatnio GW.
Koszt za 1 szt to 1,50$ czyli jakieś +-6,5zł
Minimalne zamówienie 50 szt.
Jeżeli chcielibyśmy grafikę ikon to koszt jednorazowy to 150$
Grafika w rozmiarach: Icon sizes will be auto-adjusted and displayed at 16x16 and 32x32
stopka 

- kalwas1987
- Administrator
Re: KODY TB
Myślę że nie ma co czekać tylko stowarzyszenie czy team powinien kupić z 50 sztuk z ikoną, bo się przyda 

to jak z ikoną to bym ze 150 zamówił co najmniej
Generalnie potem można odnawiać zamówienia i nie wiem czy wtedy ikona będzie płatna czy już nie
A i do zamówienia jest potrzebny jakiś projekt - ostatnio im chyba koszulki wysyłałem jakieś na szybko robione 

stopka 

@Michał, Twoje zamówienie kosztuje 1600zł + koszty projektu ikony (jeżeli nie ogarniemy tego sami)...
Same 50 TB (bez ikony) kosztuje ok. 310 zł
@Stowarzyszenie, A może byśmy jakoś wykorzystali TB kody do promocji Stowarzyszenia
Same 50 TB (bez ikony) kosztuje ok. 310 zł
@Stowarzyszenie, A może byśmy jakoś wykorzystali TB kody do promocji Stowarzyszenia
Kody jak element skrzynki bywają np. w TB hotelach czy letterboxach.
Były już na ciuchach "klubowych".
Firmowy Warszawa Geocoin sprzedawany np. na eventach byłby napewno jakąś promocją. Ale geocoin bez ikonki?
Były już na ciuchach "klubowych".
Firmowy Warszawa Geocoin sprzedawany np. na eventach byłby napewno jakąś promocją. Ale geocoin bez ikonki?
Śpieszmy się zbierać kesze - tak szybko odchodzą.
Tak ikonka to ten obrazek, w GWxxxx jest ona domyślna. Wg. mnie nikt na to nie zwraca uwagi przy logowaniu
i tak się wrzuca do PGC
Jedynie co to przy braniu jak ktoś wejdzie poczytać to cieszy oko ale ja jakoś szczególnej uwagi na to nie zwracam
Najbardziej pewnie cieszy oko ownera i pytanie czy jest sens wchodzić w koszty, bo za to można by było kupić 100 kodów

Najbardziej pewnie cieszy oko ownera i pytanie czy jest sens wchodzić w koszty, bo za to można by było kupić 100 kodów

stopka 

A czy taką ikonkę można dołożyć później?
Bo pewnie z technicznego punktu widzenia nie stoi nic na przeszkodzie.......
Bo pewnie z technicznego punktu widzenia nie stoi nic na przeszkodzie.......
Nie wiem gdzie, to podepnę się tutaj. Czy ktoś w najbliższym czasie planuje zakup kodu (kodów) 

- mikiapole3
http://www.cwgland.cz/?-b-reinkarnace-b ... redmety,40 - płacąc przez PayPala wychodzi ~ 8,30 PLN
Też bym się podłączył...
Hmm dodawałem tu ostatnio info że można już kupować normalnie przez stronę GC - chyba tylko osoby, które wcześniej kupowały więc np. ja mogę.
koszt to 1,5$
koszt to 1,5$

stopka 

KODY TB
Czyli jakieś 5,81 zł. Robi różnicęwolak pisze:Hmm dodawałem tu ostatnio info że można już kupować normalnie przez stronę GC - chyba tylko osoby, które wcześniej kupowały więc np. ja mogę.
koszt to 1,5$
Śpieszmy się zbierać kesze - tak szybko odchodzą.
Na jednej czy kilku nie ma zbyt dużej róznicy ale na większej ilości portfel to odczuje 

stopka