WSPÓLNE ZAMÓWIENIE DREWNIACZKÓW U PLOMBY
- kalwas1987
- Administrator
Wcześniej mieli problem z jakością. Przypomnijcie sobie np. pierwsze PWG Sowka11. No i centrowanie im leżało - strony drewniaczka nie miały góry i dołu w tym samym punkcie.
Teraz to poprawili, bo moje "Road Trip Hero" z geocacher.pl są dobrze obustronnie dopasowane. Ale co do jakości, nie do końca jestem zadowolony. "Głębia koloru", że tak powiem, nie ta. ;-)
Teraz to poprawili, bo moje "Road Trip Hero" z geocacher.pl są dobrze obustronnie dopasowane. Ale co do jakości, nie do końca jestem zadowolony. "Głębia koloru", że tak powiem, nie ta. ;-)
- mela.bruxa
"Głębia koloru" u Plomby rzeczywiście jakby głębsza, ale też norm ISO nie trzyma, co partia to inaczej wychodzi. Właśnie sobie porównałam kilka drewniaczków od niego, jest różnie. Ale zadowalająco, więc się czepiam, tylko zadziwiam. Czasami jest tak głęboko, że wzór jest po brzegach przypalony.
No ale takich numerów, jak drewniaczek z drzazgą, rzeczywiście nie wycina. A geocacherową Bruxę właśnie taką mam. Jedyną w swoim rodzaju ;-)
No ale takich numerów, jak drewniaczek z drzazgą, rzeczywiście nie wycina. A geocacherową Bruxę właśnie taką mam. Jedyną w swoim rodzaju ;-)