Hej,
Czy jest tu ktoś, kto jeszcze nie ma letterboxa Dopóki czerni się ścieżka https://coord.info/GC6CKF5 i chciałby wybrać się po niego w przyszły weekend - 2 lub 3 marca?
Dopóki czerni się ścieżka
-
Pomysł zacny. Ja co prawda już go znalazłem., ale nie mam odbitek pieczątki, bo nie zadziałała. Ale czy będę mógł wziąć udział w wyprawie będę wiedział pewnie około piątku.
bardzo chętnie 

chętnie - w sobotę 2
Umówmy się zatem w sobotę, 2-go, wtedy nie będzie kolizji z niedzielnym eventem. Godzina 11.00 na współrzędnych parkingu N 52° 09.678 E 021° 03.534 będzie ok?
Dla mnie ok.
Nadmienię tylko, że teraz jest ciut wygodniejszy dojazd w pobliże miejsca pamięci
Zrobiono niewielką uliczkę Pamiętną, łączącą się z Hlonda - dojazd od strony Miasteczka Wilanów
N 52° 09.392′ E 21° 03.756′
Postaram się do czasu spotkania, przywrócić do żywych moje Wherigo "Spacer po Wolicy" po pobliskich terenach ;-)
Nadmienię tylko, że teraz jest ciut wygodniejszy dojazd w pobliże miejsca pamięci
Zrobiono niewielką uliczkę Pamiętną, łączącą się z Hlonda - dojazd od strony Miasteczka Wilanów
N 52° 09.392′ E 21° 03.756′
Postaram się do czasu spotkania, przywrócić do żywych moje Wherigo "Spacer po Wolicy" po pobliskich terenach ;-)
to ja odpadam, bo 2 pracuję do 18
chyba, ze w niedzielę jakoś rano i wtedy spokojnie do eventu będziemy mieli duzo czasu
chyba, ze w niedzielę jakoś rano i wtedy spokojnie do eventu będziemy mieli duzo czasu
Muszę niestety przesunąć ten termin na inny. Jeszcze potwierdzę go. Chora